Etang Camelo

Etang Camalo Stek 2 (2 pers.)

Etang Camelo

Etang Camalo Stek 2 (2 pers.)

Karpervissen in een prachtige omgeving met veel vissen boven de 20 Kg, en 3 topvissen van 30 kg. Etang Camalo is een prachtig water in een mooie, natuurlijke omgeving. Het ligt in het midden van Frankrijk op 748 km afstand van Utrecht, en 594 km van Brussel. Er is in de voorgaande jaren niet op kaper gevist!  Vanaf het vroege voorjaar van 2021 zal deze bestemming geopend worden voor alle vissers! 

Kenmerken Etang Camalo

Het heeft een uitstekend visbestand met top vissen tussen 25 kg tot 31 kg. Het totaal aantal vissen zal ongeveer 220 zijn. De vissen varieren tussen een gewicht van 6 en 31 kg. Etang Camalo heeft 3 vissen van 30 Kg, een aantal vissen tussen de 25 en 30 kg, en veel vissen boven de 20 kg. Het gemiddelde gewicht ligt rond de 20! kg. Etang Camalo heeft ook een aantal graskarpers variërend in gewicht tussen de 6 en 25 kg, en ook zwemmen er een aantal koi karpers. Er is geen brasems, dwergmeerval of wier aanwezig. Etang Camalo is door het uitstekende visbestand een water waar u veel actie kunt verwachten, en een zeer goede kans kan maken op een flinke uitschieter! Er is op het domein nog nooit eerder op karper gevist! De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel. Met een bovenlaag die iets zachter is, een combinatie van zand en lichte modder, maar waar de karpers zeker in azen. Er zijn ook wat hardere gravel platen te vinden. Er kan gerust met een normale boilie als haakaas worden gevist. De graskarpers zijn uitgezet voor mogelijk wiergroei. Dus u zult hier als visser normaal gesproken geen hinder van ervaren. De dieptes op etang Camalo variëren van 60 centimeter tot 2.9 meter. Bekijk foto’s van het meer op Facebook

Stek 2

 • Stek 2 biedt dieptes tot maximaal 2 meter, Dit is een 2 persoonsstek. Deze ligt mooi centraal.
 • Deze stek is te boeken in combinatie met een chalet. Deze is voorzien van een fornuis op gas, een koelkast met een kleine vriezer, kraan/wasbak met water, 1 bed, 1 sofa 1 tafel met 4 stoelen, licht en elektriciteit (stroompunt) Het chalet ligt ongeveer 10 meter van het water dus het is daarom ook toegestaan om direct vanuit het chalet te vissen.

Rust bewaren op het water is een must . Het is wel aan te raden om vooral in de ondiepere gedeeltes niet teveel met spomps  in de weer te gaan. Ook is het verstandig om lieslaarzen of een waadpak mee te nemen, om de vis goed te kunnen scheppen vanwege de mogelijk ondiepere oevers. Bekijk de stekken op Facebook

De faciliteiten

Etang Camalo heeft prima faciliteiten met een douche, toilet, vriezer, koelkast en genoeg stroompunten om uw accu’s en dergelijken op te laden.

Tarieven Etang Camelo

Prijzen zijn per week, van zaterdag tot zaterdag.

 • (Stek 1) €320 € 285,00   Per visser
 • (Stek 3) € 400,00 per stek incl. 2 vissers met max 4 hengels.
 • €890 € 790,00 voor stek 2 met chalet. (2 vissers inbegrepen) Eventueel extra niet-vissers zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Maximaal 2 toegestaan.
 • Exclusief €2000 € 1620,00 per week, voor maximaal 10 vissers (Eventuele niet-vissers zijn bij deze prijs niet inbegrepen) Alleen telefonisch te reserveren.
 • Niet visser €90 € 60,- Per persoon per week
  (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)

Wintertarieven

 • (Stek 1) € 170,00 per visser
 • (Stek 3) € 285,00 per stek incl. 2 vissers met max 4 hengels.
 • (Stek 2) € 560,00 voor stek 2 met chalet. (2 vissers inbegrepen) Eventueel extra niet-vissers zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Maximaal 2 toegestaan.
 • Exlusief €1200 (eventuele niet-vissers worden extra gerekend voor €60 p.p
 • Niet visser €90 € 60,- Per persoon per week
  (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)

Midweken en weekenden zijn volgend seizoen 2021 mogelijk op 2 a 3 weken van te voren. (last-minute)

Etang Camalo Regelement

Klik hier voor het reglement van Etang Camalo

 Etang Camalo boeken

Boekingen en beschikbaarheid kunnen worden gemaakt via deze site of via whats-app 0630821084, info@nauticarp.nl of via Facebook.

Prijzen beginnen bij:  970 per 7 nachten (+taxes and fees)

Details

 • Vissers: 2
 • Niet-vissers: 2
 • Bijzonderheden: Deze stek is alleen met chalet te boeken incl. voor 2 vissers.
 • Grootte: 10m²
 • Stek type: Stek met accommodatie
 • Kenmerken: Catering mogelijkDiepvriesDoucheKoelkastOplaadpuntenToilet

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare stekken.

Etang Camalo Stek 2 (2 pers.) zijn beschikbaar voor de geselecteerde data.