Karpervissen op Etang Loubiére

Karpervissen op Etang Loubiére

Etang Loubière is een prachtig betaalwater van 15 hectare. Er zijn 5 dubbele stekken en 2 individuele stekken. Omringd door uitgestrekte weilanden en bossen biedt dit water plaats aan maximum 12 vissers. De enthousiaste eigenaar heeft het bestaande bestand aangevuld met de grootste vissen uit Etang Rys. De grootste schub weegt 23kg en de dikste spiegel is 31kg. Dit water is perfect om exclusief af te huren.

Kenmerken

Loubiére is een 15 hectare groot meer op een korte 20 minuten rijden van Etang Furet. Dit is nog een echt blanco doek voor ons om langzaam te veranderen naar iets heel speciaals!! Dit water heeft 5 dubbele stekken en 2 individuele stekken. Als u van rust, natuur en ruimte houd, zal dit meer u zeker aanspreken!

Het is een vrij diep meer. Bij de dam is het 3 meter, deze loopt af naar een diepte van 1.8 meter in het midden. Op het laatste deel is het 0.8 tot 1.5 meter diep (stek 5/5b) De bodem is van zand en modder dit is zelfde als Etang Furet. U kunt op dit meer een geleidelijk aflopend bodemverloop verwachten met genoeg hot-spots waar de karper graag aast. Etang Loubiere heeft een zeer goed en gezond visbestand met ongeveer 600 vissen. De vissen zijn kerngezond en groeien elk jaar fors. De topvis is 31 kg en etang Loubiere heeft meerdere 25 kg vissen in haar bestand. Vangsten van boven de 20 kg zijn hier voor elke visser mogelijk. Het meer heeft tevens een goed bestand aan snoek en er zwemt een mandarijn meerval rond. Deze vissen zorgen ervoor dat de  aantallen kreeft beperkt blijft. Het gebruik van hardhookbaits of wrap om uw bol is tijdens de warmere maanden echter wel aan te raden.
Lang geleden voor de opening van het meer  was dit een camping en werd er gezwommen.

Het meer is al vele jaren ongerept gebleven en het is een water wat enorm veel potentieel heeft. Tijdens onze testsessies op Loubiére werden vissen tot 15 kg gevangen.

Het visbestand

600 karpers
4 x 25 kg
Grootste spiegel 31 kg
Grootste schub 23 kg
Grootste graskarper 25 kg
Grootste Koi 12 kg

De faciliteiten

Er is op dit water een huur boot toegestaan deze is voor 70 euro per week te huur, accu’s en fluistermotor zijn ook 70 per week. Een eigen boot is niet toegestaan. De huur kan van te voren worden aangegeven bij de boeking en ter plekke contant of met paypal worden voldaan.
Er is een douche, toilet, 3 koelkasten 2 vriezers, stroompunten, afwas(aanrecht) met water aanwezig. Dit alles is te vinden in een boerderijtje 200 meter van de dam ( kant van weg)
Alle auto’s moeten weer op een parkeerplek gezet worden ( na uitladen spullen op de stek).

Prijzen 2024

(voor 2023 vraag naar de geldende tarieven)

LET OP!! Boeken voor 2023 kan alleen via FB, whatsapp of info@nauticarp.nl

Per week van zaterdag-zaterdag. (Midweken en weekenden kunnen last-minute 2 weken van te voren worden besproken)

Hoogseizoen (Maart,April, Mei, Augustus, September, Oktober)

* Stek 1 t/m 5 voor 2 vissers  € 500,- (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard) Stek 5B is een stek voor de toekomst deze is nog niet in gebruik maar is slechts als voorbeeld aangegeven op de afbeelding.

* Stek 6 en 7 voor 1 vissers. ( te combineren met 2 vissers) 250,- per visser. (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard)

* Exclusief 2500,- (max 12 vissers) (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard)

* Niet-vissers € 75,- p.p

op locatie zijn de volgende dingen te koop/huur (Betaling kan ter plaatse in overleg met Guillaime, dat kan contant of met paypal) Graag bij de boeking aangeven als u hiervan iets wilt i.v.m reserveren.

*4e hengel ( dit kan als de ruimte dat toelaat ) 10,- per dag extra

*Huurboot 10,- per dag

* Fiets 5,- per dag

* Fluistermotor + accu 10,- per dag (eigen fluistermotor en accu mag ook zelf mee genomen worden.

* Sonar/dieptemeter  € 5,- per dag.

* Afval verwerking € 5,- p.p  per week. * Schoonmaakpakket Huisjes ( verplicht) € 50,- per week/sessie.

 

Laagseizoen (Maand Juni en Juli)
Boeken voor deze 2 maanden kan alleen via Whatsapp, FB, info@nauticarp.nl

* Stek 1 t/m 5 voor 2 vissers  € 400,- (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard) Stek 5B is een stek voor de toekomst deze is nog niet in gebruik maar is slechts als voorbeeld aangegeven op de afbeelding.

* Stek 6 en 7 voor 1 vissers. ( te combineren met 2 vissers) 200,- per visser. (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard)

* Exclusief 1850,- (max  12 vissers) (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard)

* Niet-vissers € 75,- p.p

Winterprijs (3e zaterdag van November t/m eerste zaterdag van Maart)

* Stek 1 t/m 5 voor 2 vissers  € 290,- (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard) Stek 5B is een stek voor de toekomst deze is nog niet in gebruik maar is slechts als voorbeeld aangegeven op de afbeelding.

* Stek 6 en 7 voor 1 vissers. ( te combineren met 2 vissers) 150,- per visser. (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard)

* Exclusief 1350,- (max 12 vissers) (niet-vissers niet bij de prijs inbegrepen) En €5,- p.p afvalverwerking (Bij meenemen  vervalt dit uiteraard)

* Niet-vissers € 75,- p.p

 

Etang Loubiere | Nauticarp

Etang de la Loubiére 18360 Vesdun, Frankrijk

Etang loubiere

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *