Karpervissen op Etang Loubiére

Karpervissen op Etang Loubiére

Etang Loubière is een prachtig water in een mooie natuurlijke omgeving. Het 15 hectare grote meer is perfect geschikt om met een groep van 14 vissers exclusief af te huren.

Kenmerken

Loubiére is 15 hectare groot en mede hierdoor zeer uitdagend! Het bevind zich op een korte 20 minuten rijden van Etang Furet. Dit is nog een echt een blanco doek voor ons om langzaam te veranderen naar iets heel speciaals!! Dit water heeft 5 dubbele stekken en 2 individuele stekken. Stek 6 en 7 zijn enkele stekken, deze 2 stekken zijn wel prima te combineren met 2 vissers. De stekken 1 t/m 5 zijn dubbele stekken, en deze zijn alleen met 2 vissers te boeken.

Het is een vrij diep meer. Bij de dam is het 2.9 meter, deze loopt af naar een diepte van 1.8 meter in het midden. Op het laatste deel is het 0.8 tot 1.5 meter diep. De bodem is van zand en modder dit is zelfde als Etang Furet
Er is hier nog weinig gevist, vroeger was dit een camping en werd er gezwommen.

Het 15 hectare grote meer heeft een zeer natuurlijk uiterlijk met lichte beplanting aan de oevers. Etang Loubiere is een zeer uitdagend water met een goed visbestand. Loubiere bied veel rust en ruimte.

Het meer is al vele jaren ongerept gebleven, en is een echt wild meer wat enorm veel potentieel heeft. Op een vis sessie na van enkele maanden geleden, is er daarvoor zelden gevist. Dit is wat Loubiére erg spannend maakt. Tijdens onze testsessies op Loubiére werden vissen tot 15kg gevangen. Dit laat zien dat het oude bestand ook al zeer interessant is. De vissen van het oude meer etang Ris zijn hier onder andere ook uitgezet.

Het visbestand

Vooralsnog zijn dit de gegevens:

 • 600 karpers
 • 3 x 28 kg
 • Grootste spiegel 29 kg
 • Grootste schub 23 kg
 • Grootste graskarper 25 kg
 • Grootste Koi 10 kg

De faciliteiten

Er is op dit water een huur (roei)boot toegestaan deze is voor 70 euro per week te huur, accu’s en fluistermotor zijn ook 70 euro per week. Een eigen (roei)boot is niet toegestaan. De huur kan van te voren worden aangegeven bij de boeking, en ter plaatse contant worden voldaan.
Er is een douche, toilet, 3 koelkasten 2 vriezers, stroompunten, afwas(aanrecht) met water aanwezig. Dit alles is te vinden in een boerderijtje 200 meter van de dam ( kant van weg)
Alle auto’s moeten weer op een parking gezet worden ( na uitladen spullen op de stek). Er is een ontbijt service zoals op Etang Camalo en Etang Furet.

Tarieven Etang Loubiere

Prijzen zijn per week, van zaterdag tot zaterdag.

 • (Stekken 6 en 7) €300,00 Per visser (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding)
 • (stekken 1 t/m 5) € 600,00 voor 2 vissers (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding)
 • Exclusief €2700 € 2900,00 per week, voor maximaal 14 vissers (Eventuele niet-vissers zijn bij deze prijs niet inbegrepen) (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding) Alleen telefonisch of via Whatsapp, Facebook of mail te reserveren.
 • Niet visser €90 € 75,- Per persoon per week
  (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)

Wintertarieven (vanaf de 3e zaterdag van November tot de laatste zaterdag van Februari)

 • (Stekken 6 en 7) € 150,00 per visser (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding)
 • (stekken 1 t/m 5) € 300,00 voor 2 vissers (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding)
 • Exclusief € 1500,- Per week, voor maximaal 14 vissers (Eventuele niet-vissers worden extra gerekend voor €75 p.p) (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding.
 • Niet visser €90 € 75,- Per persoon per week.
  (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)

Check beschikbaarheid

Etang loubiere

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *