Karpervissen op Etang Camalo

Karpervissen op Etang Camalo

Etang Camalo is een prachtig water in een mooie, natuurlijke omgeving.
Het ligt in het midden van Frankrijk op 748 km afstand van Utrecht, en 594 km van Brussel. Er is in de voorgaande jaren niet op kaper gevist!

Kenmerken Etang Camalo

Het heeft een uitstekend visbestand met top vissen tussen 25 kg tot 31 kg. Het totaal aantal vissen zal ongeveer 220 zijn. De vissen varieren tussen een gewicht van 6 en 31 kg. Etang Camalo heeft 3 vissen van 30 Kg, een aantal vissen tussen de 25 en 30 kg, en veel vissen boven de 20 kg. Het gemiddelde gewicht ligt rond de 20! kg. Etang Camalo heeft ook een aantal graskarpers variërend in gewicht tussen de 6 en 25 kg, en ook zwemmen er een aantal koi karpers. Er is geen brasems, dwergmeerval of wier aanwezig. Etang Camalo is door het uitstekende visbestand een water waar u veel actie kunt verwachten, en een zeer goede kans kan maken op een flinke uitschieter! Er is op het domein nog nooit eerder op karper gevist! De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel. Met een bovenlaag die iets zachter is, een combinatie van zand en lichte modder, maar waar de karpers zeker in azen. Er zijn ook wat hardere gravel platen te vinden. Er kan gerust met een normale boilie als haakaas worden gevist. De graskarpers zijn uitgezet voor mogelijk wiergroei. Dus u zult hier als visser normaal gesproken geen hinder van ervaren. De dieptes op etang Camalo variëren van 60 centimeter tot 2.9 meter. Bekijk foto’s van het meer op Facebook

De stekken

Het 6 hectare grote Etang Camalo is geschikt voor maximaal 6 vissers.

Stek 1 is de diepste stek, deze biedt dieptes tot 2,9 meter langs  de dam. Dit is een 2 persoonsstek.

Stek 2 biedt dieptes tot maximaal 2 meter, ook dit is een 2 persoonsstek. Deze ligt mooi centraal. Stek 2 is te boeken in combinatie met een chalet. Deze is voorzien van een fornuis op gas, een koelkast met een kleine vriezer, kraan/wasbak met water, 1 bed, 1 sofa 1 tafel met 4 stoelen, licht en electriciteit (stroompunt) Het chalet ligt ongeveer 10 meter van het water, dus het is daarom ook toegestaan om direct vanuit het chalet te vissen.

Stek 3 is te boeken als dubbele stek. Deze stek biedt dieptes tot maximaal 1,7 meter. Stek 3 is zeer interessant, en heeft een wateroppervlakte van 1 hectare.

Stek 1 en 3 zijn bivvy stekken, stek 2 is een ‘chalet’ stek, en is enkel met een chalet te boeken.

Rust bewaren op het water is een must . Het is wel aan te raden om vooral in de ondiepere gedeeltes niet teveel met spombs  in de weer te gaan. Ook is het verplicht om lieslaarzen of een waadpak mee te nemen, om de vis goed te kunnen scheppen vanwege de mogelijk ondiepere oevers. Bekijk de stekken op Facebook. Er is op dit water een huur (roei)boot toegestaan deze is voor 70 euro per week te huur, accu’s en fluistermotor zijn ook 70 euro per week. Een eigen (roei)boot is niet toegestaan. De huur kan van te voren worden aangegeven bij de boeking, en ter plaatse contant worden voldaan. Tevens kunt u op etang Camalo gebruik maken van een maaltijdservice, bestaande uit een ontbijt en avondeten.

Faciliteiten

Etang Camelo

Etang Camalo heeft prima faciliteiten met een douche, toilet, vriezer, koelkast en genoeg stroompunten om uw accu’s en dergelijken op te laden.

Tarieven Etang Camalo

Prijzen zijn per week, van zaterdag tot zaterdag.

 • (Stek 1)  € 360,00  Per visser (Alleen voor 2 vissers) (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding)
 • (Stek 3) € 600,00 voor 2 vissers. (maximaal 6 hengels) (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding) Als u deze stek met 1 visser wilt boeken, graag vermelden bij de reservering. Via FB of whats-app is dit uiteraard ook mogelijk)
 • € 970,00 voor stek 2 met chalet. (2 vissers inbegrepen) Eventueel extra niet-vissers zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Maximaal 2 toegestaan. (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding, en €50,00 voor schoonmaakkosten chalet) Er word een borg van € 200,00 gevraagd, met paypal terplaatse voldoen.
 • Exclusief €2000 € 1750,00 per week, voor maximaal 6 vissers *dit betreft al een aanbiedingsprijs, bij exclusief is de kortingscode niet toepasbaar (Eventuele niet-vissers zijn bij deze prijs niet inbegrepen) Alleen via de app/telefoon, mail, of via Facebookt te reserveren. (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding, en €50,00 voor schoonmaakkosten chalet)
 • Niet visser €90 € 75,- Per persoon per week
  (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)
 • Stroom op stek € 2,00 per dag (contant terplaatse voldoen)
 • Maaltijdservice €17,50 (per dag voor ontbijt en avondeten, dit contant ter plaatse te voldoen, graag per boeking aangeven als u dit wilt)
 • Huur roeiboot €10,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • Huur Fluistermoter en accu €10,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • Huur fiets €5,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • 4e hengel €10,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • Huur dieptemeter €5,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)

Wintertarieven (vanaf de 3e zaterdag van November tot de laatste zaterdag van Februari)

 • (Stek 1) € 360,00 voor 2 vissers (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding) *dit betreft al een aanbiedingsprijs, de kortingscode is op het wintertarief niet toepasbaar
 • (Stek 3) € 300,00 voor 2 vissers. (maximaal 6 hengels) *dit betreft al een aanbiedingsprijs, de kortingscode is op het wintertarief niet toepasbaar (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding) Als u deze stek met 1 visser wilt boeken, graag vermelden bij de reservering. Via FB of whats-app is dit uiteraard ook mogelijk)
 • (Stek 2) € 485,00 voor stek 2 met chalet. (2 vissers inbegrepen) Eventueel extra niet-vissers zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Maximaal 2 toegestaan. *dit betreft al een aanbiedingsprijs, de kortingscode is op het wintertarief niet toepasbaar (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding, en €50,00 voor schoonmaakkosten chalet) Er word een borg van €200,00 gevraagd, met paypal terplaatse voldoen.
 • Exlusief €925,00 *dit betreft al een aanbiedingsprijs, bij exclusief is de kortingscode niet toepasbaar (eventuele niet-vissers worden extra gerekend voor €75 p.p) (€ 5,00 p.p voor afval verwerking en scheiding, en €50,00 voor schoonmaakkosten chalet)
 • Niet visser €90 € 75,- Per persoon per week
  (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)
 • Stroom op stek € 2,00 per dag
 • Maaltijdservice €17,50 (per dag voor ontbijt en avondeten, dit contant ter plaatse te voldoen, graag per boeking aangeven als u dit wilt)
 • Huur roeiboot €10,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • Huur Fluistermoter en accu €10,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • Huur fiets €5,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • 4e hengel €10,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)
 • Huur dieptemeter €5,00 per dag (contant ter plaatse voldoen)

Check beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Etang Camelo