Over ons

Over ons

Wat is Nauticarp en wat doen wij.

Etang Furet

Nauticarp.nl bestaat sinds 2014

Eind 2014 zijn wij Jaco en Jerke met Nauticarp.nl begonnen. We regelen de promotie en boekingen voor prachtige betaalwaters in Midden-Frankrijk.  Nauticarp.nl biedt op dit moment 3 prachtige wateren aan. Op dit moment zijn dit Etang Loubiére, Etang Furet en Etang Camelo.  Toen we voor het eerst in 2014 Etang Nautica bezochten waren we verkocht, we wilden dit met andere mensen delen. Karper-vissen is voor ons geen hobby. We leven ervoor het is een passie!

Jaco Boele

Mijn naam is Jaco, mijn beroep is servicemonteur van hulpvoertuigen en ik woon in de buurt van Hoogeveen. Samen met mijn oom heb ik als kind heel wat vakanties met een hengeltje aan het water doorgebracht. Hij leerde mij de basis van het vissen met een vaste hengel. In de jaren daarna heb ik mezelf leren vissen met een werphengel. Met mijn maatje ging ik regelmatig vissen op de Betuwse rivieren, in de loop der tijd zijn die Betuwse rivieren vervangen door Drentse wateren. De afgelopen jaren ben ik me vooral gaan concentreren op het karpervissen en heb ik ervaring opgedaan in Frankrijk, België en Nederland. Vissen is erg belangrijk voor me en het is leuk om er op deze manier meer mee te doen!
Jaco Boele | Nauticarp.nl

Jerke de Vries

Mijn naam is Jerke, ik woon in Hoogeveen en ben hovenier van beroep. Als kind heeft mijn vader mij leren vissen, heel wat uren heb ik met hem en mijn ooms doorgebracht aan de Friese waterkant. toen ik wat ouder was zat ik met vrienden elke vrije minuut aan het water, vissen was mijn leven en de rest leek bijzaak. In die jaren heb ik op de rivieren, visvijvers en op zee heel wat verschillende soorten vis gevangen. Met een maatje heb ik ook een aantal vakanties doorgebracht aan openbaar water in Frankrijk. Op een dag ben ik in aanraking gekomen met het karpervissen en kocht ik een paar beetmelders en een rodpodje. Na het vangen van mijn eerste karper op boilies was ik verkocht en vanaf dat moment vis ik gericht op karper. Vanaf 2007 ben ik regelmatig naar Frankrijk geweest om daar op karper te vissen, naast de mooie karpers die er te vangen zijn is Frankrijk ook gewoon een prachtig land. In april 2014 kwam ik voor het eerst op Nautica en daar wist ik in 6 dagen tijd 23 karpers te vangen, het was een geweldige week. Vissen is voor mij meer dan een hobby en het is erg leuk om er ook op deze manier mee bezig te zijn!
Jerke de Vries | Nauticarp.nl